KANTOORRUIMTE HUREN BIJ DE BANK

Comfortabel ondernemen begint bij De Bank! De Bank biedt 25 kantoorruimtes, variërend van 10,5 tot 86m2, waarvan een aantal ruimtes reeds verhuurd zijn. Onze huurders zijn enthousiaste ondernemers in de zakelijke dienstverlening, met uiteenlopende disciplines.

KANTOORRUIMTE

COMFORTABEL IN ALLE OPZICHTEN

Al onze huurders kunnen gratis gebruik maken van de vele prachtige faciliteiten van ons gebouw, zoals de vergader- en presentatieruimtes tot 40 personen(1), koffie- en theefaciliteiten, bemande receptie, ruime parkeergelegenheid, lunchruimte, dakterras, WIFI en print-, scan- en kopieerfaciliteiten. Uiteraard zijn ook schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes, beveiliging en onderhoud van het pand bij de prijs inbegrepen. Naast de vaste huurprijs betaal je een bedrag voor servicekosten, dat berekend wordt per m². De huurcontracten worden aangegaan voor de duur van ten minste een half jaar. Daarnaast is het mogelijk kantoorruimte flexibel te huren. Klik verder voor meer informatie over flexibel huren van kantoorruimte en flexplekken.

 

FULLTIME OF PARTTIME HUREN BIJ DE BANK

Een kantoorruimte huren bij De Bank biedt je volop mogelijkheden andere ondernemers te ontmoeten, samen te werken, te brainstormen, anderen om advies te vragen en meer. Of je nu een startende of gevestigde ondernemer bent, bij De Bank ben je van harte welkom. Wil je je nog niet fulltime vestigen in De Bank? Wij bieden je ook de mogelijkheid een kantoor te delen met een andere ondernemer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

INTERESSE IN KANTOORRUIMTE?

Geïnteresseerd in kantoorruimte huren bij De Bank? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. Binnenkort kun je hier een overzicht downloaden van onze huurprijzen. Bekijk ook onze mogelijkheden voor het huren van flexplekken en het huren van vergaderruimte.

 

(1) Het maximum aantal personen is afhankelijk van de opstelling in de ruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!