Skip to main content

Kantoorruimte

Een kantoorruimte huren bij De Bank bied je volop mogelijkheden andere ondernemers te ontmoeten, samen te werken, te brainstormen, anderen om advies te vragen en meer. Of je nu een startende of gevestigde ondernemer bent, bij De Bank ben je van harte welkom. Wil je je nog niet fulltime vestigen in De Bank? Wij bieden je ook de mogelijkheid een kantoor te delen met een andere ondernemer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom bij de Bank Schijndel

Kantoren

We hebben 22 verschillende kantoorruimtes, die variëren in grootte van 12 tot 70 m². Naast de kantoorruimte kun je gratis gebruik maken van vier spreekruimtes en een presentatieruimte, die je kunt reserveren bij de receptie. Er is ook een grote werktafel in de gezamenlijke ruimte die vaak wordt gebruikt om met collega ondernemers een kop koffie of thee te pakken.

Faciliteiten

Al onze huurders kunnen gratis gebruik maken van de vele faciliteiten van ons gebouw. Zoals de vergader- en presentatieruimtes tot 40 personen, koffie- en thee, bemande receptie, ruime parkeergelegenheid en lunchruimte. Voor internet krijg je je eigen netwerk, zowel bekabeld als draadloos.

Contracten

De huurcontracten worden aangegaan voor de duur van ten minste een half jaar en kennen een opzegtermijn van drie maanden. Geen langlopende contracten dus en daarmee ideaal om te starten of eventueel door te groeien. Schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes en onderhoud van het pand zijn bij de prijs inbegrepen.

Contact

De Bank
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
Vind ons via Google Maps

073-2032007
info@debankschijndel.nl
debank.schijndel

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Buiten openingstijden op afspraak