DE BANK IN SCHIJNDEL

De Bank is gevestigd in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Hoofdstraat in Schijndel en biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor iedere ondernemer, van flexwerker tot mkb'er. De Bank verhuurt vaste kantoorruimtes, flexibel te huren vergader- en presentatieruimtes en flexplekken. Professioneel en representatief, betaalbaar en gezellig: dat is De Bank.

DE BANK

ONDERNEMEN & ONTMOETEN

De oprichters en ondernemers van De Bank hebben een duidelijke visie, waarin elkaar ontmoeten en inspireren centraal staan. De Bank biedt je dan ook alle kansen om te netwerken, te brainstormen, ervaringen te delen en meer. Uiteraard is De Bank volledig ingericht om comfortabel ondernemen mogelijk te maken: een bemande receptie, WiFi, koffie- en theevoorzieningen en kopieer-, print- en scanapparatuur staan tot je beschikking. De Bank is gelegen in het centrum van Schijndel en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid, een dakterras en een ontmoetingsruimte met glazen dak. Daarnaast biedt De Bank een eigentijdse inrichting en een levendige en leuke sfeer: een plek waar je je zeker thuis zult voelen.

GESCHIEDENIS VAN DE BANK

De Bank werd in de jaren tachtig in gebruik genomen als bankkantoor van de Rabobank in Schijndel. Toen de Rabobank in 2011 een nieuw adviescentrum in Sint-Oedenrode in gebruik nam, was duidelijk dat er (op termijn) een andere bestemming voor het gebouw gezocht moest worden. Ondernemer en Schijndelaar Henk de Laat zag voor het dienstverleningscentrum in het hartje van Schijndel een mooie nieuwe bestemming. Hij zorgde voor een grondige restyle, een smaakvol en modern interieur en liet de nodige faciliteiten aanleggen. Sinds maart 2013 is het geheel gerenoveerde gebouw als “De Bank’ in gebruik onder de ondernemers en bezoekers van het pand. Als voormalig pand van de Rabobank ademt het gebouw ook nu nog het co√∂peratieve karakter. Een plek waar mensen met plezier samenkomen!

Wil je meer weten over onze faciliteiten, visie of geschiedenis? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!